sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Aralık 2023

Merakla Beklenen "Dune 2"nin Karakter Posterleri Yayınlandı: Yıldız Oyuncu Kadrosu!

Legendary ve Warner Bros., ünlü yönetmen Denis Villeneuve'un yönettiği merakla beklenen devam filmi "Dune: Part Two"un yıldız oyuncu kadrosunu sergileyen karakter posterlerini yayınladı.

Yeni yayınlanan karakter posterleri, filmin yıldızlarını etkileyici bir şekilde sergiliyor. Posterlerde, Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Javier Bardem, Lea Seydoux, Florence Pugh, Christopher Walken, Dave Bautista, Austin Butler ve Stellan Skarsgård gibi isimler yer alıyor.

Göz alıcı afişlerdeki renkler, özellikle Fremenlerin ve müttefiklerinin dikkat çekici mavi gözlerini vurguluyor. Frank Herbert tarafından yaratılan Dune evreninde, Fremenler ve bazı karakterlerin mavi gözleri, "melanj" olarak bilinen baharatın uzun süreli etkisinin bir sonucu. Dune serisinde hayati bir unsuru olan bu baharat, uzun ömür ve artırılmış farkındalık gibi çeşitli geliştirmeler ve yetenekler sağlıyor. Yeni film, izleyicileri Paul'un kaderini yerine getirme yolculuğuna ve Harkonnenlerle yapılacak olan büyük mücadeleye götürecek.

"Dune: Part Two" 1 Mart 2024'te sinemalarda!

Karakter Posterleri











Kübra Karasu