sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Şubat 2024

Merakla Beklenen "Joker 2"den Yeni Kareler: Yönetmen Fragman Tarihini Açıkladı!

Joker: Folie à Deux'un yönetmeni Todd Phillips, Sevgililer Günü'nü kutlamak için Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın canlandırdığı karakterlerin yer aldığı üç fotoğraf paylaşarak "Günün aşkla dolu olmasını dilerim." notunu düştü. Phillips, ayrıca Joker devam filmi için resmi fragmanın nisan ortasında yayınlanmasının beklendiğini belirtti. 

Arkham Asylum ve çevresinde geçen müzikal unsurların yer aldığı bir drama olarak ilan edilmesine rağmen filmin konusu büyük ölçüde gizli tutuluyor. Fakat film adı bize önemli ipucunu aslında veriyor. "İki yakın kişi tarafından paylaşılan delilik" anlamına gelen "Folie à Deux", Fransızca bir tabir. Bu, Phoenix'in Joker'i ve Gaga'nın Harley Quinn'inin filmde ünlü Arkham Akıl Hastanesi'nde neler yaşayacaklarının sadece küçük bir sembolü. Kadroda Zazie Beetz (ilk Joker filminden dönüyor), Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey de yer alıyor.

2019'daki ilk Joker filmi dünya çapında 1 milyar dolardan fazla hasılat yaparak adını sinema tarihine altın harflerle yazdırdı. Film ayrıca En İyi Film dahil 11 dalda Oscar'a aday oldu ve Joaquin Phoenix En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Joker: Folie à Deux, 4 Ekim'de sinemalarda vizyona girecek.

Yeni Kareler



Kübra Karasu