sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Aralık 2023

Merakla Beklenen "Joker"in Devam Filminden Yeni Kareler!

Todd Phillips'in yönettiği Joker'in devam filmi "Joker: Folie à Deux" için geri sayım başladı.

Son iki yıldır Joaquin Phoenix başrollü eleştirmenlerce beğenilen Joker filminin devamı için tüm sinemaseverler büyük bir heyecan içinde. Sosyal medya paylaşımlarıyla bu heyecanını sürekli besleyen yönetmen Todd Phillips, filmden iki yeni kareyi izleyicinin beğenisine sundu. İlk kare Arthur Fleck'in Arkham Asylum'da kilitli halini ikinci kare ise Dr. Harleen Quinzel (Lady Gaga) karakterinin Joker'e hayran bir şekilde baktığını sergiliyor. Quinzel, daha çok Harley Quinn olarak bilinir ve bu filmde Joker'le olan ilişkisi ve kötü ortaklıklarıyla ön plana çıkacak. Filmin kesin konusu henüz tam anlamıyla açığa çıkmamış olsa da devam filmi bu ikilinin romantizmi ve acımasız ortaklığını izleyiciyle buluşturacak.

Phoenix'in Joker'i, Robert Pattinson'ın Batman'i ya da James Gunn'ın yeni DC film serisiyle bağlantılı olmayacak. Phillips, yeni filmi eski ya da yeni DC Evreni ile doğrudan bağlantılı olmadığı konusunda oldukça açık. İlk film de evrenden tamamen bağımsızdı. 

Phoenix ve Lady Gaga'nın yanı sıra, devam filminin oyuncu kadrosunda Zazie Beetz, Sophie Dumond olarak ve Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey gibi henüz rolleri açıklanmamış isimler yer alacak. İlk film temel olarak bir psikolojik gerilim ve drama filmi iken "Joker: Folie à Deux" sürpriz bir şekilde bir müzikal olacak. 

Joker 2 şu anda post-prodüksiyon aşamasında ve 4 Ekim 2024'te vizyona girmesi planlanıyor. 

Yeni Kareler

Kübra Karasu