sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Mart 2024

Merakla Beklenen "Star Trek 4"ün Senaristi Belli Oldu!

"The Flight Attendant"ın yaratıcısı Steve Yockey, "Star Trek 4"ün yeni senaristi olarak ekibe katıldı.

Paramount Pictures ve Bad Robot tarafından üretilen "Star Trek 4", 2009'da seriyi yeniden başlatan kadronun son filmi olması planlanıyor. Filmin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Chris Pine (Kapt. James T. Kirk olarak), Zachary Quinto (Cmdr. Spock olarak), Zoe Saldaña (Lt. Nyota Uhura olarak), Karl Urban (Dr. Leonard McCoy olarak), John Cho (Lt. Hikaru Sulu olarak) ve Simon Pegg'i (baş mühendis Montgomery Scott olarak) yer alıyor.



2016'daki "Star Trek Beyond"un ardından kadroyu tekrar bir araya getirmek stüdyo için zorlu bir süreç oldu. Önceki üç girişim, çeşitli nedenlerle sonuçsuz kaldı. Senarist Steve Yockey'in ekibe katılımı, projenin uzun süredir elde ettiği en umut verici ilerleme işareti olarak görülüyor. Oyun yazarı olan Yockey, dizi yazım kariyerine MTV serileri "Awkward" ve "Scream" ile başladı ve dört sezon boyunca "Supernatural" yazım ekibinde yer aldı. 

Paramount ayrıca, Seth Grahame-Smith tarafından yazılan ve Toby Haynes tarafından yönetilecek, serinin bir tür köken hikayesi olarak düşünülen yeni bir oyuncu kadrosuyla bir "Star Trek" projesi üzerinde çalışıyor. İlk olarak 2021'de duyurulan ve senaristi Kalinda Vazquez olan proje de geliştirilmeye devam ediyor.

Kübra Karasu