sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Ocak 2024

Michael Jackson Biyografisinden İlk Görüntü Yayınlandı

Michael Jackson'ın hayatını anlatan "Michael" isimli yaklaşmakta olan biyografi filminden ilk görüntü yayınlandı.

Filmin yıldızı Jaafar Jackson, filmden ilk fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Siyah-beyaz fotoğraf Jaafar Jackson'ın, müzik ikonunun imza hareketlerinden biri olan yerçekimine meydan okuyan ayak ucunda duruşunu sergilerken ikonik siyah şapkayı takarken gösteriyor. Jaafar Jackson aynı zamanda Michael Jackson'ın yeğeni. Jackson fotoğrafa, "yolculuk pazartesi günü başlıyor" notunu düştü.

Proje, Antoine Fuqua (The Equalizer serisi) tarafından yönetiliyor ve John Logan (Gladiator) tarafından kaleme alındı. Üretim ekibi arasında Graham King (Bohemian Rhapsody) de bulunuyor. Stüdyo, biyografinin Michael Jackson'ın hayatının tüm yönlerini kapsayacağını söyledi, bu da muhtemelen şarkıcıya yöneltilen çocuk cinsel taciz iddialarını da ele alacağı anlamına geliyor. Biyografinin resmi açıklaması:

"Michael, izleyicilere Popun Kralı haline gelen parlak ancak karmaşık adamın sürükleyici ve dürüst bir portresini sunacak. Film, onun insan tarafını ve kişisel mücadelelerini, tartışılmaz yaratıcı dehasıyla, en ikonik performanslarıyla sinematografik bir ölçekte izleyiciyle buluşturacak. Daha önce hiç olmadığı gibi, izleyiciler dünyanın gördüğü en etkileyici, öncü sanatçılardan birine içeriden bir bakış deneyimleyecekler."

"Michael" filmi 18 Nisan 2025'te sinemalarda!

İlk Kare

Kübra Karasu