sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Ocak 2024

Minyonlar Sinemaya Geri Dönüyor: "Çılgın Hırsız 4"ten Fragman!

Minyonlar her zaman popülerliğini korumuş olsa da "Çılgın Hırsız" film serisinin son bölümünün üzerinden yedi yıl geçti. Uzun sürelik aranın ardından 2022'de "Minions: The Rise of Gru" ile bir geri dönüş yaşanmıştı. Bu yıl ana serinin devam filmi izleyiciyle buluşacak ve ilk fragman bugün yayınlandı. 

Steve Carell'in seslendirdiği Gru, kötülüğe geri dönecek mi? "Çılgın Hırsız 3" tam da bu konuyu işlemişti ve şimdi, büyük kötü adamdan büyük baba olan Gru'nun, eşi Lucy Wilde (Kristen Wiig) ile birlikte ne kadar süre anti-kötü adam olarak kalabileceğini göreceğiz. Uzaklaşmış ikiz kardeşi ve annesi gibi karakterlerin de kadroya eklenmesiyle "Çılgın Hırsız 4" aile ilişkilerini daha da ön plana çıkaracak bir film olacak. Gru, kötülükle mücadele etmek, ona boyun eğmek ve ailesini bir arada ve güvende tutmak arasında bir denge bulmaya çalışacak. "Çılgın Hırsız" macerası, Minyonlar olmadan eksik olurdu. Sarı yardımcılar kendi milyar dolarlık ayrı bir serilerine sahip olsalar da, yeni filmde Gru tarafından yönlendirilmeye ve sınırlı zekaları nedeniyle her türlü karmaşık duruma yol açmaya devam edecek.

Animasyon yönetmeni Chris Renaud, seriden bir on yıl uzak kaldıktan sonra yönetmen koltuğuna geri dönüyor. Yönettiği son film "Çılgın Hırsız 2" idi ve bu sefer yönetmenlik görevini ilk kez yönetmen Patrick Delage ile paylaşıyor. Şuan serinin toplam hasılatı 4,65 milyar dolar ve eğer "Çılgın Hırsız 4" de aynı miktarda sinema izleyicisini çekerse, yeni film serinin toplam gişe hasılatını dünya çapında 5 milyar dolardan fazla bir rakama taşıyabilir.

"Çılgın Hırsız 4" 5 Temmuz'da sinemalarda!

Türkçe Dublajlı Fragman

Kübra Karasu