sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Şubat 2024

"Moana 2"de Maui Karakterini Yeniden Seslendirmesi için Dwayne Johnson ile Görüşmeler Sürüyor

Disney, 2016 yılında Oscar kazanan büyük hit filmi Moana'nın devam filminin bu yıl içinde sinemalarda gösterime gireceğini duyurdu. Ancak Disney CEO'su Bob Iger, Moana 2 duyurusu yaparken Dwayne Johnson'ın Maui rolüne geri dönüp dönmeyeceği hakkında herhangi bir açıklama yapmasa da Johnson Instagram hesabından filmin yayınlanan kısa teaser'ını takipçileriyle paylaştı. Deadline, Johnson'ın paylaşımının ardından aksiyon yıldızıyla stüdyonun aslında görüşmelerde bulunduğunu ve durumun iyi göründüğünü öğrendi. 

Moana karakterini seslendiren Auli'i Cravalho da sosyal medya üzerinden haberi paylaştı ancak Deadline'ın bildirdiğine göre durumu, Johnson'ın anlaşması kadar net değil. Cravalho kısa süre önce sinemalarda gösterime giren Mean Girls müzikalinde görüldü ve Moana rolünü tekrarlamayacağını açıkladı. Ancak, orijinal yıldızların her ikisi olmadan filmin yapılması zor görünüyor, özellikle de kısa vizyon tarihi göz önüne alındığında.

Moana 2, Dave Derrick Jr. yönetmenliğinde, Grammy ödüllü Abigail Barlow ve Emily Bear, Grammy adayı Opetaia Foa’i ve üç kez Grammy ödüllü Mark Mancina'nın müzikleriyle ekranlara gelecek. İlk film, animasyonu, müziği, performansları ve kültürel doğruluğu ile geniş çapta beğeni topladı. Dünya çapında 600 milyon doların üzerinde hasılat elde eden film, modern bir Disney klasiği olarak kabul ediliyor ve milyonlarca evde sevilen bir eser haline geldi.

Moana 2, 29 Kasım 2024'te sinemalarda olacak.

Kübra Karasu