sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Ocak 2024

"Mortal Kombat 2"den Johnny Cage'li İlk Kare Yayınlandı!

"Mortal Kombat 2" filminin çekimleri devam ederken, yapımcı Todd Garner, devam filminde göreceğimiz karakterleri sosyal medyada paylaşarak hayranları heyecanlandırmaya devam ediyor. Garner, filmin dövüşçülerinden bazılarını açıkça gösteren ya da sadece ima eden görseller paylaşıyor. Ancak bu sefer, paylaşılan karakterin kim olduğu konusunda hiçbir şüphe yok çünkü adı her yerde yazılı: Johnny Cage. Bu karaktere "The Boys"un yıldızı Karl Urban hayat verecek.

Yayınlanan yeni görselde, karakterin soyadının büyük harflerle yazılı olduğu bir kemer gösteriliyor. Bu ayrıntı önemli çünkü Johnny Cage, "Mortal Kombat" serisinde kendini beğenmiş ve kendi reklamını yapmayı seven bir karakter olarak biliniyor. Bu nedenle, adının kazınmış olduğu bir kemer, film yıldızıdan dönüşmüş dövüşçünün kişiliğiyle tamamen uyumlu.

Şimdiye kadar Garner, Scorpion (HIruyoki Sanada), Shao Khan (Martyn Ford), Prenses Kitana (Adeline Rudolph) ve hayranları şaşırtan Quan Chi (Damon Herriman) karakterlerinin yeni filmde olacağını küçük ayrıntıların yer aldığı görsellerle ima etmişti. Fakat yeni filmin hikayesi büyük ölçüde gizemini koruyor ancak Cole Young (Lewis Tan) karakterinin atalarının sırrını çözmeye odaklanacağı düşünülüyor. Devam filminin yönetmen koltuğunda bir kez daha Simon McQuoid otururken, bu sefer senaryo Jeremy Slater tarafından kaleme alındı.

"Mortal Kombat 2"nin henüz vizyon tarihi açıklanmadı.

Yeni Kare

Kübra Karasu