sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Kasım 2023

"Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı" Filminden Fragman!

Müzik dünyasının "Sevgi Adamı" olarak anılan, duygusal şarkıları ve trajik hayatıyla milyonların kalbini fetheden Murat Göğebakan'ın hayatını beyaz perdeye taşıyan “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı” filminden fragman yayınlandı.

Ali Ayyıldız'ın yönetmenliğini üstlendiği “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı” filminde ünlü sanatçıyı Burak Sevinç canlandırdı. Filmin kadrosunda ayrıca Tuvana Türkay, Hande Soral, Kadir Bertan, Feride Çetin ve Necmi Yapıcı gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. Göğebakan'ın Adana'da, annesinin hamilelik sırasında geçirdiği operasyon sonucu sağ bacağındaki kalıcı sakatlıkla doğduğu anından, müzikle olan inişli çıkışlı ilişkisine, aile trajedilerinden aşk hayatına kadar pek çok önemli anı, filmde duygusal bir dille izleyiciye sunulacak.

Kendine has sesi ve yorumuyla müzik kariyeri boyunca pek çok ödül kazanan, hit albümler yapan ancak ekonomik zorluklar ve kişisel hayatındaki acılarla da sıkça mücadele eden sanatçının, lösemi ile verdiği zorlu savaşı ve ardından gelen ağır hayat koşulları da filmde yer bulacak. "Kanseri yendim, ihaneti yenemedim!" diyen sanatçı, tedavi sürecinde eşi Selma'nın kendisini aldattığını öğrenir ve bu ağır hayat koşullarıyla birlikte ikinci kez kansere yakalanır ve 45 yaşında yaşamını yitirir.

TME Films dağıtımcılığında seyirci ile buluşacak olan “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı”, 8 Aralık'ta sinemada vizyona girecek. 

Fragman

Kübra Karasu