sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Aralık 2023

"Nefes-Yer Eksi İki" Filminin Galası Yapıldı: Yeni Özel Fragman!

Başrollerinde Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci ve Arda Anarat'ın yer aldığı "Nefes - Yer Eksi İki"nin galası dün gerçekleştirildi. Gala günü filmin özel bir fragmanı da izleyicilerle buluştu.

Yapımını Orgino Media Production, yapımcılığını Mustafa Cihat Durmuş'un üstlendiği, senaryosu Hakan Evrensel'e ait TRT ortak yapımı "Nefes - Yer Eksi İki"nin yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu oturuyor.



Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin zorlu ve çetin şartlarında 1993 yılında kesişen hayatları konu alan filmin oyuncu kadrosunda, Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci, Arda Anarat, Eren Hacısalihoğlu, Yasin Çam, Begüm Akkaya, Rıdvan Aybars Düzey, Cezmi Baskın, Doğanay Ünal, Emrah Doğan, Eyüp Kan, Bestemsu Özdemir, Burak Sergen, Erdal Cindoruk, Bulut Akkale gibi sevilen isimler yer alıyor. 2000 metre yükseklikteki karakolda geçen ve bölgede görev yapmış birçok gerçek kahramandan izler taşıyan yapım, her ne pahasına olursa olsun görevini bir an bile bırakmayan onurlu Mehmetçiklerin hikayesini anlatıyor.

"Nefes - Yer Eksi İki" 15 Aralık'ta sinemalarda vizyona girecek.

Özel Fragman 

Kübra Karasu