sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 08 Kasım 2022

Nicolas Cage Korku Gerilim Filmi "Longlegs"de Hem Başrol Hem Yapımcı!

Oscar ödüllü Nicolas Cage; Jason Cloth ve Dave Caplan'ın C2 Motion Picture Group'unun imzasını taşıyan Longlegs filmi ile bir kez daha korku türüne dönüyor.

Deadline'ın haberine göre Longlegs, diğer klasik Hollywood filmleriyle aynı damarda bir psikolojik gerilim filmi olarak tanımlanıyor. Cage filmde başrol oynamanın yanı sıra Saturn Films şirketi aracılığıyla yapımcı olarak da hizmet verecek.

Senaryo detayları henüz açıklanmadı. Cage'in korku türüyle ilgili bol miktarda deneyimi var. The Rock, Face/Off ve Leaving Las Vegas gibi filmlerle bir yıldız haline geldiğinden ve Akademi Ödülünü kazandığından beri Cage, kariyerinin son bölümünde ne isterse onu oynuyor gibi görünüyor. Rol aldığı tuhaf projeler arasında ise Ghostland Prisoners of the Ghostland, Willy's Wonderland ve H. P. Lovecraft uyarlaması Color Out of Space gibi filmler yer alıyor. 



Cage ayrıca, bu yılki Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyeri yapılan Butcher's Crossing'de de yer aldı ve gelecek yıl Renfield komedisinde orijinal vampir Dracula olarak karşımıza çıkacak.

Longlegs, Osgood Perkins tarafından yazılıp yönetilecek. Perkins, Sophia Lillis'in başrolde olduğu 2020 Grimm Kardeşler uyarlaması Gretel & Hansel'in de arkasındaki isimdi.

Yapım tarafında Cage'e, Caplan (The End We Start From) ile birlikte Dan Kagan (Significant Other), Brian Kavanaugh-Jones (Insidious) ve Chris Ferguson (Child's Play) dahil olmak üzere korku türünden birçok isim eşlik ediyor. 2 Motion Picture Group da film için gereken tüm finansmanı sağlıyor.

Longlegs'in çekimleri 2023'te başlayacak.

Kübra Karasu