sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Aralık 2023

"Oppenheimer" Yapımcısı Margot Robbie'den "Barbie"nin Vizyon Tarihini Değiştirmesini İstemiş!

Margot Robbie, Oppenheimer'ın bir yapımcısının Barbie'nin bu yaz vizyona girmesinden önce kendisiyle iletişime geçerek filmin çıkış tarihinin değiştirilmesine yardım etmesini istediğini açıkladı.

Variety'nin "Actors on Actors" bölümünün bir parçası olarak Oppenheimer yıldızı Cillian Murphy ile konuşan Avustralyalı aktris, İrlandalı meslektaşına şunları söyledi: "Yapımcılarınızdan biri olan Chuck Roven beni aradı çünkü başka projelerde birlikte çalıştık. Roven bana, ‘Bence siz gösterim tarihinizi değiştirmelisiniz’ dedi. Ben ise, ‘Biz tarihimizi değiştirmeyeceğiz. Eğer bizimle aynı gün gösterime girmekten korkuyorsanız, siz tarihinizi değiştirin’ dedim. O da ‘Biz tarihimizi değiştirmeyeceğiz, sadece sizin için daha iyi olacağını düşündüm’ dedi. Ben de, ‘Hayır, biz tarihimizi değiştirmeyeceğiz!’ diye yanıtladım” 

Robbie, ayrıca bu iki filmin birlikte gösterime girmesinin mükemmel bir eşleşme olduğunu ve bu nedenle tarihlerini değiştirmek istemediğini de belirtti: “Bu mükemmel bir çift gösterim... Açıkçası, dünya da aynı fikirde. İnsanlar, ‘Önce “Oppenheimer”ı izleyin, sonra “Barbie”yi’ diyorlardı. İnsanlar her şeyi seviyor. İnsanlar tuhaf... Ayrıca, insanlar, Christopher Nolan'ın bir sonraki filmi ve Greta Gerwig'in bir sonraki filmi için sabırsızlanıyorlardı. İkisini aynı anda almak heyecan vericiydi”

Gerçekten de iki film aynı gün gösterime girdiğinde, yaz boyunca "Barbenheimer" çılgınlığı başladı. Bu durum, "Barbie"nin Warner Bros.'un tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi olarak tarihe geçmesine ve dünya çapında 1,4 milyar dolar hasılat elde etmesine yol açtı. Aynı zamanda, "Oppenheimer" tüm zamanların en başarılı biyografik filmi olarak 950 milyon dolarlık küresel bir hasılatla kendini kanıtladı.

Kübra Karasu