sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 26 Temmuz 2023

"Oppenheimer" Yıldızı Cillian Murphy Yanıtladı: "Barbie 2"de Ken'i Canlandırır mı?

Oppenheimer yıldızı Cillian Murphy, Barbie'nin devamı için yeşil ışık yakılırsa Ken'in başka bir versiyonunu oynamaya açık olduğunu söyledi.

Greta Gerwig'in yönettiği Barbie, Barbie Ülkesinden ayrılıp gerçek dünyaya doğru bir maceraya atılan ünlü oyuncak bebek olarak Margot Robbie'yi karşımıza çıkarıyor. Barbie'nin çok sayıda farklı versiyonunun yer aldığı filmde, Ryan Gosling'in canlandırdığı Ken'in ana versiyonu dışında da Simu Liu ve Kingsley Ben-Adir gibi isimlerin oynadığı Ken'in birden fazla versiyonu da yer alıyor.

YouTube'da paylaşılan yakın tarihli bir röportajda, Murphy'ye olası bir Barbie 2'de Ken'i oynamakla ilgilenip ilgilenmeyeceği soruluyor. Murphy soruya (5:14'te başlıyor), “Barbie 2'de bir Ken oynar mıyım? Tabii, evet. Senaryoyu okur ve konuşurum. Onu görmek için sabırsızlanıyorum. Filmi görmek için sabırsızlanıyorum.” şeklinde yanıt verdi.




Peki Barbie 2 Olacak mı?

Barbie 2 henüz resmi olarak duyurulmadı, ancak film henüz vizyona girmeden ikinci film için konuşmaların başladığını biliyoruz. Yönetmen Greta Gerwig imzalı filmin rekor başarısı, Warner Bros. ve Mattel için kesinlikle bir devam filmini çok daha cazip bir teklif haline getirdi.

Barbie'nin gişe hasılatı beklentileri önemli bir farkla aştı ve filmin küresel toplamı 356 milyon $'a ulaştı. Fakat Barbie 2'nin gerçekten yapılıp yapılmayacağı henüz belli değil ancak Oppenheimer yıldızı "Barbenheimer" esprilerini gerçeğe dönüştürmeye açık.

Kübra Karasu