sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Eylül 2021

Owen Wilson, Disney'in "Haunted Mansion" Adlı Yeni Filminin Başrolünde!

Owen Wilson, Disney'in imza niteliğindeki tema parkı gezilerinden birine dayanan aile macerası "Haunted Mansion"ın kadrosuna dahil oldu. Wilson, filmde LaKeith Stanfield ve Tiffany Haddish ile birlikte rol alacak.



Daha önce Dear White People ve Bad Hair'ın yönetmenliğini yapan Justin Simien, büyük bütçeli stüdyoya ilk çıkışını, Katie Dippold'un senaryosunu yazdığı uzun metrajlı projeyi yöneterek yapıyor.  Hikaye detayları şimdilik gizli tutuluyor. Hollywood Reporter'ın haberine göre; filmin, malikaneye taşınan bir aileyi takip edeceği biliniyor. Projenin çekimleri Ekim ayında Atlanta'da başlayacak. Haunted Mansion'ın yapımcılığını Rideback'ten Nick Reynolds üstlenecek.

Owen Wilson son olarak, Disney+'da Haziran ve Temmuz'da piyasaya sürülen Marvel'ın Loki'sinde Tom Hiddleston'ın yaramazlık efendisiyle birlikte çalışan orta düzey yönetici Mobius'u canlandırdı. Komedi oyuncusu aynı zamanda bu sonbaharda sık sık birlikte çalıştığı Wes Anderson'ın son filmi The French Dispatch'te rol aldı. Wilson yakın zamanda Jennifer Lopez'in karşısında rol aldığı, romantik komedi Marry Me'nin çekimlerini de tamamladı.