sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Şubat 2024

Pedro Pascal, Marvel'ın "Fantastik Dörtlü"sünün Mr. Fantastic'i Oldu!

Aylarca süren söylentilerin ardından Pedro Pascal, Mr. Fantastic olarak da bilinen Reed Richards rolüyle resmi olarak Marvel'ın Fantastik Dörtlü'süne katıldı.

John Krasinski, Adam Driver, Jake Gyllenhaal ve Matt Smith gibi çeşitli aktörlerin rol için aday olduğunun söylenmesinin ardından Pedro Pascal, geçen yılın Kasım ayında rol için görüşmelere başlamıştı. Hayranların Mr. Fantastic rolü için favorisi olan Krasinski, karakterinin Wanda Maximoff'un ellerinde hızla acımasız bir sonla karşılaştığı Doctor Strange in the Multiverse of Madness'da karakterin bir çeşidi olarak kısa ömürlü bir görünüme sahipti. Ancak Marvel evrenindeki en parlak beyinlerden biri olarak tanınan bilim adamı ve mucit Richards olarak liderlik etme hakkını kazanan kişi Pascal oldu. Richards'ın kozmik radyasyona maruz kalmasından kazandığı güçler arasında vücudunu esnetme, darbeleri absorbe etme ve insan trambolini gibi nesnelerden sekecek şekilde formunu yeniden şekillendirme yeteneği yer alıyor.



Pedro Pascal filmde, The Thing rolünde Ebon Moss-Bachrach, Sue Storm rolünde Vanessa Kirby ve Johnny Storm rolünde Stranger Things'in çıkış yapan yıldızı Joseph Quinn ile birlikte başrolü paylaşacak. The Last of Us ve The Mandalorian dizilerinin yıldızı Pascal, Ridley Scott'un Gladiator filminin devamını Malta'da çekiyor. Ayrıca Disney'in yeni sinema filmi olan The Mandalorian & Grogu'da adı Mandalorian olan Din Djarin rolünü yeniden canlandıracağı doğrulandı.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'un yönetmeni olarak tanınan Jon Watts'ın başlangıçta filmi yönetmesi planlanmıştı. Ancak Nisan 2022'de Watts dostane bir şekilde projeden ayrıldı ve yönetmenliği Matt Shakman (WandaVision) devraldı.

Yeni Fantastik Dörtlü filminin önümüzdeki yıl vizyona girmesi planlanıyor.

Kübra Karasu