sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Ekim 2021

Prenses Diana Hikayesi "Spencer"ın Karakter Posterleri Yayınlandı!

Başrolünde Kristen Stewart'ın yer aldığı ve geçen ayki Venedik Uluslararası Film Festivali'nde gösterime girdiğinden bu yana ödül sezonunda heyecan yaratan Prenses Diana biyografisi Spencer'dan yeni karakter posteri yayınlandı. 

Spencer, Diana ve Prens Charles arasındaki, hoşnutsuzluk söylentileri, evlilik dışı ilişkiler ve acımasız magazin haberleriyle dolup taşan kırık evliliğe odaklanıyor. Bayram tatili boyunca Kraliçe'nin Sandringham Malikanesi'nde mahsur kalan kraliyet çifti, o çalkantılı zamanlarda kapalı kapılar ardında neler yaşanmış olabileceğini hayal eden hikayeyle cesur bir yüz sergilemeye çalışır.

Stewart'ın baş karakterinin yanı sıra, yeni afişlerde Prens Charles rolünde Jack Farthing, Equerry Major Gregory rolünde Timothy Spall, Şef Darren rolünde Sean Harris ve Maggie rolünde Sally Hawkins yer alıyor.

Natalie Portman'ı 2016 yapımı Jackie'de Akademi Ödülü adaylığına yönlendiren biyografiye yabancı olmayan Pablo Larraín, projeyi Peaky Blinders'ın yaratıcısı ve Locke yönetmeni Steven Knight'ın senaryosundan yönetiyor.

Spencer Karakter Posterleri







Kübra Karasu