sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Aralık 2023

Rekorlar Kıran "Rafadan Tayfa" Serisinin Yeni Filmi "Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör" Yarın Sinemalarda!

Türk sinema tarihinin en çok izlenen animasyon serisi olmayı başaran Rafadan Tayfa'nın merakla beklenen yeni filmi "Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör" yarın sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

ISF Film Prodüksiyon ve TRT ortak yapımı "Rafadan Tayfa" serisinin dördüncü filminde ekip bu defa, Ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılmış olan Hayrimatör’ü kurtarmak için bir araya gelecekler. Yeni filminde diğer filmler gibi gişede rekor kırması bekleniyor.

Bu yılın başlarında vizyona giren "Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa" yaklaşık 3 milyon izleyici tarafından sinemalarda seyredilerek 2023 yılının en çok izlenen filmi olmayı başarmıştı. Serinin en çok izlenen filmi "Rafadan Tayfa Göbeklitepe" ise pandemi öncesi 2019 sonunda vizyona girerek yaklaşık 3,5 milyon izleyici tarafından sinemalarda seyredildi.



"Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör"de kahramanımız Hayri’nin Zobi yardımıyla tasarladığı yüzyılın icadı Hayrimatör kötülerin eline geçmesin diye verilen mücadeleyi anlatacak. Hayri, Kamil, Akın, Sevim, Hale ve Mert yeni filmde yine maceradan maceraya koşacak. İsmail Fidan'ın hem yönetmenliğini yaptığı hem de müziklerini hazırladığı filmin senaryosunu Arzu Yurtseven kaleme aldı.

"Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör" 29 Aralık'ta sinemalarda!

Konusu: Uzaya çıkan en genç insan olarak oldukça popüler olan Hayri'nin 'Yüzyılın icadı' olarak tanıttığı ve mühendislik harikası olarak tasarladığı 'Hayrimatör', Zobi'nin de desteğiyle çalıştırılır. Ancak bu kez de kötüler devreye girecektir. İcadı kötülerin ele geçirmesi halinde tüm dünya büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaktır. Hayri, Kamil, Akın, Sevim, Hale ve Mert'i bu kez hiç olmadığı kadar zorlu bir görev beklemektedir.

Fragman

Kübra Karasu