sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Eylül 2022

Robert De Niro, Bobby Cannavale ve Rose Byrne "Inappropriate Behavior"ın Başrolünde!

Robert De Niro, Bobby Cannavale ve Rose Byrne yaklaşmakta olan yol komedisi Inappropriate Behavior'ın başrolünde yer alacak.

Inappropriate Behavior'ı, Tony Spiridakis'in yazdığı senaryodan oyuncu/yönetmen Tony Goldwyn yönetecek. Filmde ayrıca Vera Farmiga, Rainn Wilson, Whoopi Goldberg ve William Fitzgerald da yer alacak.

Film, bir zamanlar başarılı bir gece yarısı komedi yazarı ve pek de başarılı olmayan bir stand-up komedyeni Max Bernal'i (Bobby Cannavale) konu alacak. Karısı Jenna (Rose Byrne) ile kariyerini ve evliliğini mahvettikten sonra babasının yanına taşınır. Karı-koca ikilisi daha sonra 11 yaşındaki otistik oğulları Ezra'nın ihtiyaçlarını nasıl karşılayacakları konusunda anlaşmazlık yaşarlar. Sonunda, Max çocuğunu kaçırmaya ve onu komik bir şekilde feci sonuçlarla bir kros yolculuğuna çıkarmaya karar verir.



Tony Spiridakis, bir spektrum babası olarak kendi deneyimlerinden yola çıkarak hikayeyi kaleme aldı ve yapımcı William Horberg'e göre yaşanmış gerçekler ve mizah senaryonun her sayfasında açıkça görülüyor.

Gerçek hayattaki karı koca Cannavale ve Byrne, Max ve Jenna'yı oynayacak, Robert De Niro ise Max'in babasını oynayacak ve genç aktör Fitzgerald oğulları Ezra'yı oynayacak. 

Filmin çekimlerinin bu ay içinde başlaması bekleniyor.

Kübra Karasu