sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Ocak 2024

Russell Crowe ve Rami Malek Başrollü "Nuremberg" Filminin Kadrosu Genişliyor!

James Vanderbilt'in tarihi drama filmi "Nuremberg", Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon'ın başrolünde yer aldığı kadrosuna yeni yıldızlar ekledi.

Şubat ayında Macaristan'da çekimlerine başlanacak olan filme yeni katılan isimler arasında Richard E. Grant, Leo Woodall, John Slattery, Lydia Peckham, Wrenn Schmidt, Lotte Verbeek ve Andreas Pietschmann bulunuyor.

Richard E. Grant, Nuremberg mahkemelerinin başsavcısı Yargıç Robert Jackson'ın (Michael Shannon) yanında çalışan İngiliz savcı Sir David Maxwell-Fyfe'yi canlandırıyor. Leo Woodall, Nazi Partisi lideri Hermann Göring'in (Russel Crowe) ve Amerikalı psikiyatrist Douglas Kelley'nin (Rami Malek) baş çevirmeni Sgt. Howie Triest rolünde, John Slattery ise Nuremberg hapishanesinin komutanı Albay Burton C. Andrus olarak izleyiciyle buluşacak. Andreas Peckham, Nuremberg mahkemelerini takip eden genç gazeteci Lila'yı, Wrenn Schmidt iseYargıç Robert Jackson'ın sağ kolu Elsie'yi, Lotte Verbeek Hermann Göring'in eşi Emmy'yi ve Andreas Pietschmann ise Führer Adolf Hitler'in yardımcısı ve sanık Rudolf Hess'i canlandıracak.

Bluestone Entertainment ve Walden Media tarafından hayata geçirilen film, İkinci Dünya Savaşı sonrası Almanya'sında geçiyor ve Müttefiklerin yenilgiye uğramış Nazi rejimi aleyhinde düzenlediği ünlü Nuremberg mahkemelerini konu alıyor. James Vanderbilt, Jack El-Hai'nin "The Nazi and the Psychiatrist" adlı kitabından uyarlanan senaryoyu kaleme aldı ve yönetmenliğini üstleniyor.

"Nuremberg" in vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Yeni gelişmeleri Sinemaport.com'dan takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu