sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Aralık 2023

Ryan Gosling Başrollü "The Fall Guy" (Dublör) Filminden Yeni Kareler!

Barbie filmiyle bu yaza damga vuran Ryan Gosling, David Leitch’in yönettiği The Fall Guy filminden yayınlanan yeni fotoğraflarla hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

Entertainment Weekly tarafından paylaşılan iki yeni fotoğrafta Ryan Gosling, deneyimli dublör Colt Seavers olarak karşımıza çıkıyor. The Fall Guy, daha önce Atomic Blonde, Deadpool 2 ve Bullet Train gibi yüksek adrenalin içeren filmleri yöneten David Leitch’in en yeni projesi. Kamera arkasında görev almadan önce Hollywood’un en üst düzey dublörlerinden biri olarak tanınan Leitch, kendi filmlerini yaparken bu deneyimden büyük ölçüde faydalanıyor. The Fall Guy da yaşlanan bir dublörün etrafında döndüğünden, Leitch’in bu özel sektörün iç yüzü hakkındaki bilgisi, böyle bir hikaye için onu mükemmel bir yönetmen yapıyor.

Aslında yeni film, Leitch’in 1980'lerde Lee Majors'un başrolde olduğu aynı adlı televizyon dizisinin hikayesini yeniden canlandırmasından kaynaklanıyor. Filmde, Gosling’in canlandırdığı Colt Seavers, kariyerini mümkün olduğunca uzatmaya çalışıyor - bu durum bedenine zarar verse bile. Bir sonraki projesi için Colt, eski sevgilisinin (Emily Blunt) en son filminde dublör olarak işe alınır. İkili arasında hala inkar edilemez bir kimya var ve başrol oyuncusu (Aaron Taylor-Johnson) kaybolduğunda, Colt günü kurtarmak için devreye girer. Oyuncuyu kaçıran kişileri bulma yolculuğu küçük bir görev olmayacaktır çünkü Colt dublörlük yeteneklerini hayatla ölüm arasındaki büyük ölçekte test edecek. 

The Fall Guy, 3 Mayıs 2024'te sinemalarda vizyona girecek.

Yeni Kareler


Kübra Karasu