sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Şubat 2024

"Sessiz Bir Yer" Korku Serisinin Yeni Filminden İlk Fragman: Uzaylı İstilasının İlk Günü!

2018 yapımı A Quiet Place (Sessiz Bir Yer) filminden doğan korku serisinin en yeni filmi olan A Quiet Place: Day One'ın (Sessiz Bir Yer: Birinci Gün) Türkçe altyazılı ilk fragmanı yayınlandı.

Adından da anlaşılacağı gibi yeni film, hipersonik işitmeye sahip ölümcül uzaylı yaratıkların Dünya'ya geldiği istilanın ilk gününü izleyiciyle buluşturacak. Orijinal filmin ve devam filminin yönetmenliğini The Office serisinin yıldızı John Krasinski üstlenmişti ancak üçüncü filmin yönetmen koltuğunda Michael Sarnoski oturuyor. İlk iki film, çocuklarını korumak için ellerinden geleni yapan Lee ve Evelyn rolünde Krasinski ve onun gerçek hayattaki eşi Emily Blunt'tan oluşan Abbott ailesinin hayatta kalmasına odaklanıyordu. Ancak yeni ön film, New York City'deyken istilanın ilk aşamalarında hayatta kalmaya çalışan yeni karakterleri tanıtacak.

Seriye yeni katılanlar arasında Lupita Nyong'o, Alex Wolff ve Joseph Quinn yer alırken, ikinci filmde de rol alan yıldız Djimon Hounsou seriye geri dönüyor. Filmin yapımcılığını Paramount Pictures, Platinum Dunes ve Sunday Night Productions üstleniyor. Filmin Türkiye dağıtımını ise UIP Türkiye üstleniyor. İlk iki filmin yaratıcısı Krasinski, Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller'la birlikte yapımcı olarak seride yer almaya devam ediyor.

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün, 28 Haziran'da sinemalarda vizyona girecek.

Türkçe Altyazılı Fragman

Kübra Karasu