sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Ağustos 2022

Sevilen Korku Serisinin Son Filmi "Halloween Ends"in Afişi Yayınlandı!

Halloween serisinin son filmi Halloween Ends'in afişi yayınlandı.

Laurie Strode ve Micheal Myers, 14 Ekim'de sinemalarda son kez karşı karşıya gelecek. Universal Pictures, iki ezeli düşmanın yan yana olduğu yeni bir poster yayınladı. Yeni görüntü, Michael Myers'ı ünlü koyu mavi tulumu içinde çok yıpranmış ve ifadesiz beyaz maskesiyle gösteriyor. Arkasında, 1978 Cadılar Bayramı Gecesi'nden bu yana çok yol kat eden Jamie Lee Curtis'in Laurie Strode'u var.

Hayatı boyunca korku içinde yaşayan Laurie Strode, o korkunç geceden beri Michael Myers ile rövanşına hazırlanıyor. Ancak, bu yeni üçlemedeki ilk iki filmin bize gösterdiği gibi dünyadaki hiçbir hazırlık sizi saf kötülüğün dönüşüne hazırlayamaz. Filmde Laurie son hayatta kalanlardan biri ve ona ne olduğunu görmek ilginç olacak. Hayatta kalma ünvanını sonuna kadar taşıyacak mı, yoksa sonunda Myers'ın ellerinde ölecek mi? Halloween Ends, Halloween Kills olaylarından dört yıl sonrasını konu alacak. 

Son 40 yılda Halloween, dünyadaki en tanınmış korku serilerinden biri haline geldi. Ancak bu ürkütücü destan, Halloween Ends'in 14 Ekim'de sinemalarda gösterime girmesiyle sonunda duygusal bir sona ulaşacak.

Afiş



Kübra Karasu