sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 25 Ekim 2020

Şevval Şahin Olay Oldu: İstiklal Marşını Bilmiyor, Fahrettin Koca'yı Tanımıyor mu?

MISS Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin magazin gündeminden düşmüyor. Pandemi döneminde erkek arkadaşı Yiğit Marcus Aral’la yaptığı partiler ile olay yaratan Şevval Şahin bu kez CNN TÜRK’te yayınlanan “Sorgu Sual” programına konuk oldu. Her platformda “Türk olmakla gurur duyuyorum” diyen Şahin programda kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı.

Ünlü model programda kendisine yöneltilen “İstiklal Marşı’nı biliyor musunuz?”, “Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?”, “Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?” sorularına cevap veremeyerek zor anlar yaşadı. Stüdyodaki gerilimi daha fazla yönetemeyen Şevval Şahin stüdyoyu terk etti. Menajerinin yanına gittikten bir süre sonra sakinleşerek stüdyoya geri dönen model program boyunca kendisine yöneltilen sorular karşısında zorlanmaya devam etti. Birçok soruyu yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Pandemi döneminde katıldığı partiler nedeniyle sorumsuzlukla suçlanan Şevval Şahin’e "Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?" sorusu yöneltildi. Türkiye güzeli bu soruyu da yanıtlamayınca tepkileri üzerine çekti. Pandemi sürecini nasıl geçirdiği sorulduğunda Şahin, “Her insan gibi hassasız bu konuda ama bir şekilde hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz sonuçta. Pandemi sürecinde yanlış yaptığım bir şey görmüyorum. Çünkü her insan gibi ben de 4 ay boyunca Miami’deydim, ben de evden çıkmadım” sözleriyle şaşırttı.

Bütün herkesin biranda tepkisini çeken Şahin'e İrem Derici'den de yorum geldi. İrem Derici köpeği Rude Boy'a atıfta bulunarak ünlü modeli eleştirdi. sevval-sahin-yine-herkesin-tepkisini-cekti Instagram üzerinden yaptığı açıklamayla program sonrasında istemediği kısımların konulmaması yönünde anlaşma yaptıklarını bildiren Şahin, verdikleri sözü tutmadıkları için mahkemeye vereceğini duyurdu.

İŞTE O PROGRAM