sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Eylül 2021

Sigourney Weaver ve Joel Edgerton, Paul Schrader'ın Yeni Filmi Master Gardener'da Başrolde!

Paul Schrader merakla beklenen The Card Counter filmi henüz vizyona girmeden bir sonraki projesinin başrolleriyle anlaştı. Joel Edgerton ve Sigourney Weaver, efsanevi senaryo yazarının son gerilim filmi Master Gardener'da başrol oynayacak.



Edgerton, Weaver'ın oynadığı Bayan Haverhill'in malikanesinde çalışan bahçıvan Narvel Roth'u oynayacak. Bayan Haverhill, Narvel'in sorunlu büyük yeğenini çırak olarak kabul etmesi konusunda ısrar ettiğinde, bu onun hayatını alt üst eder ve onu şiddetli geçmişine geri çekmekle tehdit eder. Aynı zamanda yönetecek olan Schrader tarafından yazılan hikaye, son çalışmalarını karakterize eden bazı ana temalarda işlem görüyor. Karanlık bir geçmişe geri çekilen esrarengiz adam, hem The Card Counter hem de 2017'nin First Reformed'i çağrıştırıyor ve bu da ona en iyi orijinal senaryo dalında Oscar adaylığı getirmişti. 



Filmin yapımcılığını Schrader'ın uzun süredir yöneticisi olan David Gonzales'in yanı sıra The Leftovers yapımcısı Amanda Crittenden ve The Infiltrators yapımcısı Scott LaStaiti üstlenecek. Luisa Law, Linda Ujuk ve Dale Roberts yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacak. Master Gardener'ın çekimlerinin önümüzdeki yılın başlarında başlaması bekleniyor.