sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Haziran 2022

Sony & Mandalay Pictures, "Mortal Kombat" Yönetmeninin Yeni Filmi "Omega" için Bir Araya Geldi!

Deadline'ın haberine göre Sony'nin yeni bilim kurgu filmini Mortal Kombat yönetmeni Simon McQuoid yönetecek.

Simon McQuoid'in yöneteceği bilim kurgu filmi Omega, Sony ve Mandalay Pictures'ın ortak filmi olacak. Teksas'ta geçen Omega, bir yabancıya yardım ettikten sonra pazarlık ettiğinden fazlasını alan genç bir kadının hikayesini konu alıyor. Kadın tetikçilerden kaçarken kendini antik kökenlere sahip karanlık bir dünyada kaybolmuş olarak bulur. Bu süreçte, gelişmekte olan becerilerinde ustalaşmalı ve gerçekte kim olduğunu keşfetmelidir.

Avustralyalı yönetmen McQuoid, 2021'de yayınlanan Mortal Kombat serisinin yeniden yapım filmini yönetmesiyle tanınıyor. Filmin başrolünde Lewis Tan ve Jessica McNamee yer almıştı. İlk uzun metrajlı yönetmenlik denemesinden önce McQuoid, reklam yönetmenliği konusunda çalışıyordu. 2014 yılında ise The Night Economy adlı kısa filmini izleyiciyle buluşturmuştu.



Mandalay Pictures'dan Jason Michael Berman ve Jordan Moldo projede yönetici yapımcı olarak yer alıyor. Columbia Pictures ve Sony temsilcileri Peter Kang ve Alex Rosario yapımı denetleyecek. Filmin senaristliğini Polaroid ve Hell Fest gibi korku filmleriyle tanınan Blair Butler üstlenecek. 

Mandalay Pictures'ın Sony Pictures ile şu anda üzerinde çalışmakta olduğu başka bir işbirliği daha var; George Foreman'ı konu alacak Heart of Lion filmi. 

Omega'nın henüz vizyon tarihi açıklanmadı.

Kübra Karasu