sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Aralık 2023

Sundance Film Festivali'nde Prömiyerini Yapan "Başka Bir Hayatta" Bu Cuma Sinemalarda!

Son yılların yükselen stüdyolarından A24 imzalı Past Lives (Başka Bir Hayatta), bu cuma sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Celine Song'un büyük beklentilerle dolu ilk uzun metrajlı yönetmenlik deneyimi olan Past Lives, Sundance Film Festivali'nde prömiyer yaptıktan sonra eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Gerçekçi, dokunaklı ve son derece güçlü bir aşkın hikayesi olan film, çocukluk aşkı olan Nora (Greta Lee) ve Hae Sung (Teo Yoo)’un hikayesini konu alıyor. Çiftin birlikte yaşlanma hayalleri, birinin Güney Kore’den ayrılıp Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmasıyla parçalanıyor. Nora, ABD'de farklı bir hayat kurmuş, yakışıklı bir adamla evlenmiş ve aşkı yeniden keşfetmiştir. Ancak, Hae Sung’un Nora'nın hayatına yeniden girmesi, onun insanların kaderle savaşacak kadar güçlü olup olmadıklarını sorgulamasına neden olacak.

Çocukluklarındaki acı ayrılıktan sonra hayatına devam eden Nora, fragmanın da gösterdiği gibi hayatının aşkı olan Hae Sung'u asla unutamamış. Bu nedenle, Nora'nın ABD'ye taşınmasından yirmi yıl sonra, Hae Sung onu son bir kez daha görmek için bulmaya karar veriyor. Ancak Nora evliliğinde mutlu olmasına rağmen, Hae Sung'un varlığı eski ve güçlü duyguları açığa çıkaracak. Son olarak fragman, Song'un ilk filminin zaman ve mekan sınırlarını aşacağını, Güney Kore ve ABD arasında geçiş yaparak yıllar boyu süren bir aşk hikayesini her yönüyle anlatacağını ortaya koyuyor.

Past Lives (Başka Bir Hayatta), 8 Aralık'ta Türkiye'de 69 sinemada gösterime girecek!

Fragman

Kübra Karasu