sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Kasım 2023

"Ters Yüz 2"den Rekor: "Karlar Ülkesi 2"yi Geçerek Disney'in En Çok İzlenen Fragmanı Oldu!

Inside Out 2 (Ters Yüz 2), 24 saat içinde 157 milyon izlenme sayısına ulaşarak bir Disney rekorunu kırdı.

Inside Out 2, 157 milyon izlenmeyle Disney tarihinin en fazla izlenen animasyon fragmanı oldu. Daha önce bu rekor, 2019 yapımı Frozen 2'ye aitti. Devam filmine olan ilgi oldukça büyük. Pixar, 2015 yılında büyük bir başarı elde eden ilk filminin devamı olan bu film için resmi fragmanı geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdü ve 24 saat içinde tüm platformlarda toplam 157 milyon izlenme sayısına ulaştı. İzlenmenin büyük bir bölümü, TikTok'tan geldi ve platformda 78 milyon kez izlendi.

2015 yapımı ilk film, genç Riley (Kaitlyn Dias) ve duygularının kişiselleştirilmiş versiyonlarını takip eden bir Pixar başyapıtıydı. Film, duygusal bağlar kurmayı öğreten ve duygularımızı yönetme konusunda önemli dersler sunuyordu. Büyük ilgi gören yapım dünya genelinde de 858 milyon doların üzerinde bir hasılat elde etti ve En İyi Animasyon Ödülü'nü kazandı. 

Inside Out 2, Riley'in genç bir ergen olarak neler yaşayacağı konusunu işlemeye devam edecek. Yeni film Joy, Sadness, Anger, Fear ve Disgust gibi mevcut duyguların yanı sıra Maya Hawke'ın Anxiety karakteri gibi yeni duyguları da tanıtacak. Amy Poehler, Joy rolünde geri dönecek, Phyllis Smith Sadness'ı seslendirecek ve Lewis Black de Anger olarak geri dönecek, ancak Bill Hader ve Mindy Kaling, program çakışmaları nedeniyle ayrıldılar ve Disgust ve Fear rollerinde sırasıyla Liza Lapira ve Tony Hale yer alacak. 

Türkçe Altyazılı Fragman

Kübra Karasu