sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Aralık 2023

"The Office" Yıldızı John Krasinski'nin Yönettiği "Hayali Arkadaşlar" Filminin Sahne Arkasını Keşfedin!

"The Office" dizisiyle hafızalara kazınan John Krasinski'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Hayali Arkadaşlar filminden Türkçe altyazılı sahne arkası videosu yayınlandı.

John Krasinski merakla beklenen filmin hem senaryosunu kaleme aldı hem de yönetmen koltuğunda oturuyor. Hayali Arkadaşlar, unutulmuş Hark'ları çocuklarla yeniden buluşturmak için büyülü bir maceraya atılırken, herkesin hayali arkadaşlarını ve bu süper güçle neler yaptığını görebildiğini keşfeden bir kızın hikayesini konu alıyor. Filmin başrolü Ryan Reynolds ise genç kızla beklenmedik bir dostluk kurarak onun güçleriyle ne yapacaklarını keşfetmeye çalışıyor.

Hayali Arkadaşlar'ın kadrosunda Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming, Fiona Shaw ve Phoebe Waller-Bridge yer alıyor. Film de ayrıca Louis Gossett Jr. ve yine The Office filminin yıldızı Steve Carell'in sesleri, bir çocuğun hayal gücünün inanılmaz noktalarını yansıtan benzersiz karakterler olarak yer alacak. Merakla beklenen yapım, "canlı aksiyon Pixar filmi" olarak tanımlanıyor.

Hayali Arkadaşlar, 24 Mayıs 2024'te sinemalarda vizyona girecek.

Kamera Arkası

Kübra Karasu