sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Şubat 2024

Tom Cruise, Tarantino'nun Brad Pitt Başrollü Son Filminde Rol Almak için Görüşüyor!

Hollywood'un önde gelen yıldızlarından Tom Cruise'un, Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini üstleneceği ve son filmi olacağı konuşulan "The Movie Critic"te rol alma ihtimali gündemde.

Jeff Sneider'in "The InSneider" raporuna göre, Cruise'un filmde Brad Pitt ile birlikte küçük bir rolde de olsa yer almak için programını ayarlamaya çalıştığı iddia ediliyor. Cruise'un programı şu anda "Mission Impossible 8" filminin yeniden çekimleri nedeniyle yoğun; film, 2023'teki Hollywood yazar ve aktör grevleri nedeniyle 2025'e ertelendi.

"The Movie Critic", 1970'lerin Kaliforniyası'nda, The Popstar Pages adlı porno dergisi için ana akım filmleri eleştiren saygısız bir eleştirmenin hikayesi olarak tanımlanıyor. Filmin şu ana kadar kesinleşmiş tek oyuncusu Brad Pitt, "Inglourious Basterds" ve "Once Upon a Time in Hollywood" filmlerinden sonra Tarantino ile tekrar bir araya geliyor. Pitt, "Once Upon a Time in Hollywood"daki dublör Cliff Booth rolüyle ilk Akademi Ödülü'nü kazandı.

Tarantino, "The Movie Critic"in gerçek bir kişiye dayandığını, filmin efsanevi film eleştirmeni Pauline Kael hakkında olduğu söylentilerini reddetti. Pitt ve Cruise'un olası yeniden bir araya gelmesi, iki aktörün 1994 korku filmi "Interview with the Vampire"dan bu yana 30 yıl sonra ilk işbirliği olacak.

"The Movie Critic" şu anda yapım aşamasında.

Kübra Karasu