sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Şubat 2024

"Top Gun: Maverick" Yıldızı, "Michael" Biyografisinin Avukat Rolü için Görüşüyor!

"Top Gun: Maverick" ve "Whiplash" yıldızı Miles Teller, Lionsgate ve Universal Pictures imzalı Antoine Fuqua yönetmenliğindeki "Michael" filmi için görüşmelerde.

Kaynaklara göre, Miles Teller için henüz bir anlaşma sağlanmış değil. Filmin yeni başlayan çekimleri devam ediyor. Teller'in, Michael Jackson biyografisinde bir avukatı canlandıracağı konuşuluyor. Hangi Jackson avukatını canlandıracağı ise henüz belirsiz.



Howard Weitzman, özellikle alacaklı iddiaları ve pedofili suçlamalarına karşı Jackson ve mal varlığını savunmasıyla tanınıyordu. Ayrıca, Mark Geragos 2005'teki People vs. Jackson taciz davasının erken aşamalarında Jackson'a yardım etmiş, daha sonra Thomas Mesereau tarafından değiştirilmişti.


Michael Jackson & Howard Weitzman

Anlaşma sağlanırsa Teller, Joe Jackson rolünde Colman Domingo, anne Katherine Jackson rolünde Nia Long ve Michael Jackson'ın yeğeni Jaafar Jackson'ın başrolde oynayacağı yıldızlarla dolu bir kadroya katılacak. Üç kez Oscar adayı John Logan tarafından yazılan ve Oscar ödüllü Graham King tarafından yapımcılığı üstlenilen film, Popun Kralı'nın zorluklarını ve dehasına dair içgörüler sunmayı hedefliyor. 

"Michael", 18 Nisan 2025'te sinemalarda vizyona girecek. Filmden yayınlanan ilk kareyi görüntülemek için tıklayınız.

Kübra Karasu