sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Aralık 2023

Ünlü Aktör Nicolas Cage'in Başrolünde Yer Aldığı "The Surfer" Filminden İlk Kare Yayınlandı!

Hollywood yıldızı Nicolas Cage başrollü Avustralya'daki çekimleri yeni tamamlanan The Surfer filminden ilk kare yayınlandı.

Psikolojik gerilim türündeki yeni Nicolas Cage filmi, Lorcan Finnegan tarafından yönetiliyor ve çekimleri yeni tamamlandı. Deadline'ın yayınladığı ilk görüntüde, Cage'in arabasının sürücü koltuğunda, dağınık bir halde ve sinirli bir şekilde bir mermiye odaklandığı görülüyor. Filmde Cage, yıllarca yurtdışında yaşadıktan sonra ergenlik çağındaki oğluyla birlikte eski sahil kenarındaki aile evini satın almak için Avustralya'ya dönen bir adamı canlandırıyor. Ancak, sahilin tenha bir kısmını sahiplenmiş gürültücü bir sörfçü çetesinin kendisini aşağılaması sonucu kontrolünü kaybediyor. Cage, sahilde inatla kalarak sörfçülerden kabul görmekte ısrar ediyor ve ayrılmayı reddediyor. Bu durum, sörfçülerle olan çatışmasını daha da kötüleştiriyor ve Cage, akıl sağlığını ve kendi kimliğini sorgulamaya başlıyor.

Filmde Nicolas Cage'e Kimler Eşlik Edecek?

Nicolas Cage son yıllarda Mandy, Pig, The Unbearable Weight of Massive Talent ve Dream Scenario gibi filmlerdeki başarılı performanslarıyla kariyerinde bir yeniden doğuş yaşıyor. The Surfer'da Cage'e; Julian McMahon, Nicholas Cassim, Miranda Tapsell, Alexander Bertrand, Justin Rosniak, Rahel Romah, Finn Little ve Charlotte Maggi gibi çoğunlukla Avustralyalı bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Avustralya/İrlanda ortak yapımı olan The Surfer, Lorcan Finnegan'ın geçen yılki korku filmi Nocebo'dan sonraki ilk filmi ve senaryosu Thomas Martin tarafından kaleme alındı. Filmin henüz bir vizyon tarihi açıklanmadı. Yeni gelişmeleri Sinemaport.com'dan takip edebilirsiniz.

İlk Kare

Kübra Karasu