sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Mart 2024

"Vahşi Robot" Filminin İlk Fragmanı İzleyiciyle Buluştu!

DreamWorks Animation, Peter Brown'ın sevilen ve ödüllü kitabı Vahşi Robot'un yeni bir uyarlamasıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kendini keşfetme üzerine güçlü bir hikaye olarak tanımlanan film, ıssız bir adaya düşen ve zorlu çevre koşullarına uyum sağlamayı öğrenmesi gereken bir robotun ROZZUM ünite 7134'ün kısaca Roz'un yavaş yavaş adadaki hayvanlarla ilişki kurmasını ve yetim bir kaz yavrusunun evlat edinmesini konu alıyor. 



Teknoloji ve doğa arasındaki köprünün heyecan verici bir incelemesiyle canlı olmanın ve tüm canlılara bağlı olmanın ne anlama geldiğinin dokunaklı bir keşfi olan Vahşi Robot, DreamWorks Animation'ın Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, Crood’lar ve Disney'in Lilo & Stitch filmlerinin yazar ve yönetmeni olan üç Oscar adayı Chris Sanders tarafından yazılıp yönetildi. Filmin yapımcılığını ise Patron Bebek 2: Aile Şirketi ve Kung Fu Panda serisine imza atan Jeff Hermann üstleniyor.

Peter Brown'ın ilk kez 2016 yılında yayımlanan 8-12 yaş için yazılan resimli romanı Vahşi Robot, New York Times'ın en çok satanlar listesinde 1 numaraya yükselerek bir fenomen haline geldi. Kitap o zamandan beri Vahşi Robot Kaçıyor ve The Wild Robot Protects'i içeren bir üçlemeyi oluşturdu.

Fragman
Kübra Karasu