sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Ekim 2021

"Vazgeçme" 4 Mart'ta Sinemalarda!

Yapımcılığını Kadir Ersoy’un üstlendiği, yönetmenliğini Mustafa Kemal Kara’nın yaptığı, senaristliği Mustafa Kemal Kara ve Ahunur Açıkbaş’a ait olan ‘‘Vazgeçme’’ 4 Mart’ta sinemalarda.

Başrollerinde Uğur Biçer, Cezmi Baskın, Özgül Yelaldı, Sevda Bayraktar, Vahdet Çakar ve Sinan Bengier gibi usta oyuncuların yer aldığı dram türündeki filmin çekimleri tamamlandı. Yönetmen Mustafa Kemal Kara filmin çekim sahnelerinde oldukça duygu dolu anlar yaşandığını belirtirken, 4 Mart’ta aynı anda Türkiye, Almanya ve Azerbaycan’da sinemalarda olacaklarını "Duyguların, gözyaşların yoğun olduğu bir filmle geliyoruz." sözleriyle açıkladı.

Vazgeçme Filminin Konusu Nedir?



Kerem başarılı genç bir iş adamıdır ancak bir anda her şey alt üst olmaya başlar. Önce çok sevdiği sözlüsünü kaybeder onun acısını yaşarken piyasada kriz patlak verir Kerem’in işleri de bozulmaya başlar İflas eder. Her şeyini kaybeder aradan beş yıl geçer. Yılmayan Kerem yeniden çalışmaya başlar. Bu arada Neslihan’la tanışır Neslihan’ı çok sevmektedir kısa süre çıktıktan sonra evlenirler. Ancak Kerem’in yakasını talihsizlikler bırakmaz. Bu kez de Neslihan depremde ailesini kaybeder. Bu şoku atlatamayan Neslihan hafıza kaybı yaşar akıl hastanesine yatırılır. Geçmişi hatırlamamaktadır işlerini boşlayan Kerem yeniden iflasın eşiğine gelir. Tefeciler peşine düşer  Kerem çaresizdir Kerem için şimdi kaybedilecek bir şey yoktur akıl hastanesine yatırılan eşinin yeniden hayata dönmesi için inanılmaz bir plan yapar. Peşindeki adamların patronunu vuran Kerem cinnet halindedir. Akıl hastanesine yatırılır Kerem’in amacı Neslihan’ı bulmak ve ona yardım etmektir. Kerem akıl hastanesinde Neslihan’ı bulur inanılmaz bir mücadeleyle Neslihan’ın yeniden hayata dönmesini sağlar.