sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Şubat 2024

"Venom 3"ün Çekimleri Sona Yaklaştı!

2024 SAG Ödülleri sırasında Variety On the Carpet'e konuşan Juno Temple, Venom 3 filminin çekimlerinin sonuna yaklaşıldığını doğruladı.

Juno Temple, Venom serisinin üçüncü filminde, Chiwetel Ejiofor ve Clark Backo ile birlikte kadroya yeni katılan isimlerden. Temple, "Şu an sona yaklaşıyoruz. Bu benim için çok yeni. Çok büyük bir set! Bu çılgınlık. Çok eğlenceli geçti ve harika insanlarla çalışma şansı buldum. Dünyaya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bence iyi bir film olacak." ifadelerini kullandı.



Kelly Marcel'in yönettiği ve başrolde Tom Hardy'nin yer aldığı Venom 3'ün yapımı, geçen yıl Amerika'da gerçekleşen oyuncu ve yazarlar grevi nedeniyle durdurulmuştu. Kameralar, Kasım ayının sonunda yeniden dönmeye başladı. Temple, Tom Hardy'nin neden mükemmel bir Venom olduğu hakkında, "Venom ve Eddie'nin birlikte nasıl hissettiği konusundaki ilişkisi... Bu, onun kalbine çok yakın bir şey ve onun için önemli. Bence başkası Venom'u oynayamazdı. Bu, takip edilmesi zor bir çift ayakkabı." dedi.

Serinin üçüncü filminin, 2021'deki Venom: Let There Be Carnage (502 milyon dolar) ve 2018'deki Venom'un (856 milyon dolar) ardı ardına elde ettiği gişe başarılarını takip edecek mi merak ediliyor.

Venom 3, 8 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek.

Kübra Karasu