sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Eylül 2021

Venom: Zehirli Öfke 2 Filminin Haraketli IMAX Posteri Yayınlandı!

IMAX, Twitter'da "Venom: Let There Be Carnage" için yeni bir hareketli poster yayınladı ve Venom & Carnage'ın yakında sinemalarda savaşacağını hatırlattı. Özel hazırlanan afiş, büyük bir IMAX logosuyla, savaşa karışmış iki ortakyaşamı gözler önüne seriyor.

2018 yapımı Venom'un merakla beklenen devamı, Eddie Brock (Tom Hardy) ve Venom'un hayatlarını bir arada tutmaya çalışırken simbiyotik ilişkilerini nasıl sürdürdüklerini keşfedecek. Film ayrıca, katilin kendi süper güçlü ortakyaşamı Carnage ile kaynaşmasından sonra, Cletus Kasady'yi (Woody Harrelson) ana kötü adam olarak geri getirecek. Carnage, Marvel'in en içten kötü adamlarından biri olarak biliniyor.



Filmde ayrıca Spider-Man'in kötü karakteri Shriek olarak Naomie Harris oynayacak ve Michelle Williams, Eddie'nin sevgilisi Anne Weying olarak geri dönecek. Resmi bir onay verilmemesine rağmen, daha önceki posterler Williams'ın yaklaşan devam filminde tekrar She-Venom mantosunu üstleneceğini gösteriyor.

Venom: Let There Be Carnage, Andy Serkis tarafından yönetiliyor. Venom 2'den sonra, Tom Hardy'nin Michael Keaton'a katılacağı Morbius filmiyle geri döneceği biliniyor.  

Uzun bir aradan sonra Venom: Let There Be Carnage 15 Ekim'de vizyona girecek.

Venom: Zehirli Öfke 2 Hareketli IMAX Posteri
 

Kübra Karasu