sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Eylül 2021

Venom: Zehirli Öfke 2'nin Yönetmeni Filmin Bilmediğimiz Türden Bir Aşk Hikayesi Olduğunu Söylüyor!

Yönetmen Andy Serkis, Venom: Let There Be Carnage'ın özünde bir aşk hikayesi olduğunu açıkladı.

Son derece başarılı olan 2018 yılının Venom'unun olaylarını takip eden devam filmi, Eddie Brock'un vücudunu ele geçiren uzaylı ortakyaşamı Venom'a ev sahipliği yapmanın yeni zorluğuyla boğuştuğu hikayesini izleyicilerle buluşturacak. Devam filmi, Tom Hardy ve Michelle Williams da dahil olmak üzere eski kadronun çoğuna ve birçok yeni oyuncuya sahip. Filmde Naomie Harris de çizgi romanlarda Cletus'un sevgilisi olan Shriek'i canlandıracak.

Devam filmini Andy Serkis'in yöneteceği duyurusu pek çok kişi için sevindirici bir haber oldu. Yüzüklerin Efendisi, Maymunlar Gezegeni, Star Wars gibi birçok filmdeki inanılmaz derecede başarılı bir oyunculuk kariyeriyle tanınan Serkis, epik sinema eserleri yaratma konusunda da bilgi sahibi. Serkis'in devam filminde hikaye anlatım yönüne nasıl yaklaşacağı ve Ruben Fleischer'ın ilk filminden nasıl farklı olacağı büyük bir merak konusu.



Andy Serkis son olarak, Venom 2'nin yapım notlarında, ona göre filmin aslında bir "aşk hikayesi" olduğunu açıkladı. Geleneksel ve romantik bir aşktan ziyade Venom 2; "ortak yaşam ve ev sahibi arasındaki olağanüstü ilişki"yi izleyiciyle buluşturacak. Yönetmen, hem Eddie hem de Venom'un ilişkisinin "kesinlikle sorunlara ve strese neden olurken" çiftin "birbirleri olmadan yaşayamayacaklarını" belirtiyor. Serkis konuyla ilgili, “Film bir aşk hikayesi - ama düşündüğünüz aşk hikayesi değil... Ortakyaşam ve ev sahibi arasındaki olağanüstü ilişki hakkında çok şey anlatıyor. Herhangi bir aşk ilişkisinin tuzakları, yükselişleri ve düşüşleri vardır. Venom ve Eddie'nin ilişkisi kesinlikle sorunlara ve strese neden oluyor. Hatta birbirlerinden neredeyse nefret de edebilirler. Ama birbirleriyle olmalılar çünkü birbirleri olmadan yaşayamazlar. Bu arkadaşlık, ilişkilerin gerçekten ilgili olduğu şey. ” ifadelerini kullandı.

Eddie ve Venom arasındaki ilişki, ilk filmdeki olaylar üzerinden yavaş yavaş gelişti ve filmin son anlarında birbirleriyle bir şekilde uyum içinde yaşamayı kabul ettiler. Yapım notlarında filmin yapımcısı Avi Arad da "birbirleriyle yaşamayı öğrendiklerini" ve "bağımlılıklarının onları bir arada kalmaya zorladığını" belirtti. Devam filminin fragmanları, Eddie ve Venom'un ilişkisinin ilk filmden bu yana nasıl geliştiğine dair küçük ipuçları verdi, ancak ortaklıkları, Venom'un düşmanı Carnage ile yüz yüze geldiklerinde muhtemelen teste tabi tutulacak. Venom 2, öncekinden daha yoğun ve aksiyon dolu geçecek gibi görünüyor.

Venom: Zehirli Öfke 2, Türkiye'de 15 Ekim'de vizyona girecek.