sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Eylül 2021

Vizyonda Olan "Shang-Chi ve On Yüzük Efsanesi" Filminden Yeni Karakter Posterleri Yayınlandı!

Marvel, Shang-Chi ve On Yüzük Efsanesi için, içinde bulundukları her sahneyi istemeden çalan en iyi iki arkadaşlar Trevor (Ben Kingsley) ve Morris'in yer aldığı iki yeni karakter posteri yayınladı.



Ben Kingsley'nin Trevor olarak dönüşü, film yayınlanmadan önce zaten onaylanmış olsa da, Shang-Chi'deki gösterim süresi herkesin beklediğinden çok daha fazlaydı. Mistik arkadaşı Morris'in eklenmesiyle Trevor'ın katılımı hoş bir sürpriz oldu ve iki karakterin de artık ayrı ayrı posterleri var.



Shang-Chi, MCU'nun başlangıcında Tony Stark'ı (Robert Downey Jr.) kaçırmaktan sorumlu suç örgütü On Yüzük'ü araştırıyor. Filmde Shang-Chi karakterini Simu Liu canlandırıyor. Şimdiden oldukça sevilen yapım gişeden de olumlu sonuçlar alıyor. 

David Callaham ve Andrew Lanham ile birlikte yazdığı senaryodan Destin Daniel Cretton tarafından yönetilen Shang-Chi'nin kadrosunda ayrıca, Shang-Chi'nin arkadaşı Katy rolünde Awkwafina, kahramanın suçlu babası ve On Yüzük'ün lideri olarak Tony Leung Chiu-wai, Kötü adam Razor Fist olarak Florian Munteanu, Shang-Chi'nin ayrı yaşadığı kız kardeşi Xialing olarak Meng'er Zhang, efsanevi bir şehir Jiang Li'nin koruyucusu olarak Michelle Yeoh, Fala Chen ve Ronnie Chieng yer alıyor.

Shang-Chi ve On Yüzük Efsanesi şuanda sinemalarda vizyonda.