sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Mart 2024

Will Smith, Yeni Set Fotoğrafıyla "Bad Boys 4"ün Çekimlerinin Tamamlandığını Duyurdu

Suç çözme kavramı ciddi bir iş olsa da bunu mizahi bir hale getirebilecek birileri varsa onlar kesinlikle polis departmanının kötü çocukları Dedektifler Mike Lowery ve Marcus Burnett olurdu. Will Smith ve ortak yıldızı Martin Lawrence tarafından canlandırılan ikili, 1995'te ilk Bad Boys filminin çıkışından bu yana hareketli ve komik bir seri oluşturdu. Seri 2020'deki Bad Boys For Life ile final yapmış gibi görünse de yeni bir film için çalışmalara başlandı. Devam filmi başlangıçta 2023'teki grevler nedeniyle durdurulmuştu ancak grevin bitmesinin ardından çekimler yeniden başladı. Şimdi ise Bad Boys 4'ün çekimlerinin resmen tamamlandığı duyuruldu.

Duyuru, heyecan verici güncellemeyi Instagram profilinden paylaşan Will Smith'ten geldi. Smith, sosyal medya hesabında ünlü dedektifler Lowrey ve Burnett olarak rollerini yeniden canlandırdıkları filmden bir görüntü paylaştı. Uzun süredir arkadaş olan ikili, bir dönme dolabın önünde yumruk çarpıştırırken görülüyor. 

Bad Boys For Life'ın gişede elde ettiği 426 milyon dolarlık final toplamı, serinin dünya çapında 840 milyon dolara ulaşmasını sağladı ve üçüncü filmi serinin en başarılı bölümü haline getirdi. Yakın zamanda yapılan bir açıklamayla, Will Smith'in karakterinin oğlu Armando Aretas'ı canlandıran Jacob Scipio'nun Bad Boys For Life'taki patlayıcı girişinin ardından Bad Boys 4'te bir kez daha rol alacağı açıklandı. Geri dönecek diğer yıldızlar arasında Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez ve DJ Khaled bulunuyor. 

Bad Boys 4, 7 Haziran 2024'te sinemalarda vizyona girecek.

Yeni Kare

Kübra Karasu