sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Mart 2024

Yapımcı Vahdet Erdoğan'dan 2024 Yılında 2 Film Birden!

Türk sinemasına pandemi sonrasında hareket getiren yapımcılardan biri olan Greenart Group Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Erdoğan, Şubat’ta vizyona giren C Takımı’nın ardından iki yeni film için çalışmalara başladı.

Yapımcı Vahdet Erdoğan Şubat’ta vizyona giren ve ilk hafta 100 bin ile açılış yapan C Takımı’nın seri filmi olarak planlandığını ve serinin ikinci filminin yaz aylarında çekileceğini belirtti. Hikayesi hazır olan ve yaz aylarında Anadolu’da çekilecek olan C Takımı 2’nin kadrosu yine yıldızlar karması olacak. Filmin vizyon tarihi 7 Şubat olarak açıklandı.


C Takımı 2’den önce Nisan’da Veda Partisi isimli komedi filminin çekimlerine başlayacak olan Vahdet Erdoğan, filmin oyuncu seçimlerinin büyük ölçüde tamamlandığı belirtti. Çekimleri Yalova’da yapılacak olan Veda Partisi, 14 Haziran’da vizyona girerek seyirci ile buluşacak.

Gişede başarı elde eden ve televizyonda yayınlandığı günlerde gün birincisi olan Nasipse Olur’un ardından, Sivas’ta çekilen Sil Baştan Kaynanam ile ikinci filmine imza atan ve bugünlerde genel hikayesini kendisinin yazdığı vizyondaki C Takımı’nın heyecanını yaşayan yapımcı Vahdet Erdoğan, “İşlerimize heyecanla başlıyoruz, alanında profesyonel isimlerle çalışıyoruz. Her filmde bir adım daha öne çıkmamıza en büyük etken çok değerli oyuncular, yönetmenler, yazar kadrosu ve set ekibidir. Bu iş bir takım çalışması ve biz sette iyi bir takım olarak, severek, inanarak çekimlerimizi yapıyoruz. 2024 yılında vizyondaki bir filmin hareketliliğini yaşarken bir yandan da diğer filmler için çalışmalara çoktan başladık. Veda Partisi’nin de C Takımı 2’nin de hikayesi, C Takımı’nda olduğu gibi bana ait. Bu yıl iki filmle daha sektöre hareket getirecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Seyircimizi de Türk sinemasının yaşaması için filmlere ve sinema salonlarına sahip çıkmaya davet ediyorum.” dedi.