sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Ağustos 2022

Yeni "Açlık Oyunları" Filminden İlk Kare Yayınlandı!

Merakla beklenen Açlık oyunları serisinin yeni filmi The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes filminden ilk kare izleyicinin beğenisine sunuldu.

Yeni görüntü, Açlık Oyunları serisinin öncesini konu alan yeni filmin yönetmeni Francis Lawrence ile yapılan bir röportajla birlikte Vanity Fair'e özel olarak yayınlandı. Yeni film, Suzanne Collins'in 2020'de çıkan prequel romanına dayanıyor. Film, ilk filmlerde Donald Sutherland'ın canlandırdığı, distopik ülke Panem'in hükümdarı olan Başkan Snow'un gençliğini konu alacak.



Tom Blyth'in canlandırdığı genç Coriolanus Snow, Açlık Oyunları filmindeki olaylardan 64 yıl önce geçen yeni filmin ana karakteri. Yeni yayınlanan görüntü, Coriolanus Snow ve Lucy Gray Baird'in sarı bir piknik battaniyesi üzerinde uzandığını gösteriyor. 

Vanity Fair'e konuşan filmin yönetmeni Francis Lawrence, "Bu daha çok aşkla ilgili bir hikaye. Farklı zamanda farklı dünyada geçen bir aşk hikayesi." açıklamasını yaptı. Viola Davis, Hunter Schafer, Peter Dinklage ve Jason Schwartzman gibi yıldızların da kadrosunda yer aldığı yeni film, 17 Kasım 2023'te vizyona girecek.

Kübra Karasu