sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Ekim 2023

Yeni "Açlık Oyunları" Filminden Karakter Posterleri Yayınlandı!

"Açlık Oyunları" serisinin merakla beklenen yeni filmi "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı"nın (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) karakter posterleri yayınlandı.

Orijinal serinin 60 yıl öncesinde geçen bu ön film, Başkan Snow'un Capitol'deki savaş sonrası mütevazi başlangıçlarından nasıl yükseldiğini anlatıyor. Filmin hayranlarını daha da heyecanlandırmak için sanki Panem'den çıkmış gibi görünen yeni karakter posterleri yayınlandı. Her poster, karakterlerin "açlığını" vurguluyor: Tom Blyth'in canlandırdığı Snow'un "iktidar açlığı," Rachel Zegler'in Lucy karakterinin "özgürlük açlığı," Peter Dinklage’in Dean Casa karakterinin "değişim açlığı" gibi.

Retro tarzdaki posterler, oyunların yeni bir çağında her karakter için bahsin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Film, hikayeye çeşitli dönüşler ve sürprizler katacak ilginç karakterlere sahip. Francis Lawrence'ın yönettiği bu filmde, Snow politikaya karşı yeni bir tutkuyla mücadele ederken izleyeceğiz. Ancak, yeni öğrencisi Lucy ile tanıştığında her şey değişir ve onu bir gösteriye dönüştürmek yerine ona aşık olur. Daha sonra ise şarkıcı kuş, kimin yılan olduğunu belirleyecek olaylar ortaya çıkacak.

Filmin yeni posterleri, yaklaşan filmin yıldızlarına odaklanıyor ve daha önce fragmanlarda ve tanıtım materyallerinde gördüğümüz Viola Davis’in Dr. Gaul ve Dinklage’in Dean Highbottom karakterlerini de içeriyor. Bu karakterler, sırasıyla Açlık Oyunları'nın oyun kurucusu ve yaratıcısı olarak karşımıza çıkacak. Görünüşe göre Snow ve Lucy, entrikalar ve yalanlarla dolu bir ağda sıkışacak.

A90 Pictures'ın Türkiye dağıtımını üstlendiği "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı" 17 Kasım'da dünya genelinde vizyona girecek. 

Karakter Posterleri







Kübra Karasu