sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Ocak 2024

Yeni "Superman" Henry Cavill'in Ardından David Corenswet Olmuştu: "Supergirl" de Belli Oldu!

"House of the Dragon" dizisinin yıldızlarından Milly Alcock, Emilia Jones ve Meg Donnelly gibi isimlerin arasından sıyrılarak, yeni DC Evreninin "Supergirl"ü oldu.

James Gunn ve DC'nin diğer şefi Peter Safran, geçtiğimiz yıl bir stüdyo basın etkinliğinde yeni projeleri "Supergirl: Woman of Tomorrow"u duyurmuştu. Yaklaşan bu film, Tom King'in 2022 tarihli çizgi roman serisinden esinleniyor. Filmin senaryosu, Ana Nogueira tarafından kaleme alınacak.

Fakat Milly Alcock'un canlandıracağı Supergirl karakterinin ilk olarak Gunn'ın David Corenswet başrollü "Superman: Legacy" filminde mi yoksa doğrudan kendi başrolünü üstlendiği filmde mi görüneceği henüz belirsiz.

Supergirl'ün Çizgi Romanlardaki Hikayesi Neydi?

Supergirl, çoğunlukla Superman'in kuzeni olarak tasvir edilir ve onun süper insan güçlerini ve Kriptonite'ye karşı zayıflığını paylaşır. Krypton gezegeninde Kara Zor-El olarak doğan Supergirl Supergirl, gezegeninin yıkımından kaçtıktan sonra Dünya'ya gelir. Dünya'ya vardığında, kuzeni Kal-El'in (Superman) büyüdüğünü ve bir kahraman olduğunu keşfeder. Ardından Supergirl kimliğini benimser ve kendi süper kahraman kariyerine başlar. Supergirl'ün güçleri Superman'inkilerle oldukça benzerdir.

İki film hakkındaki yeni gelişmeleri Sinemaport.com'dan takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu