sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Aralık 2023

Yeni "Twisters" 1996 Yapımı "Twister"ın Devam Filmi Olmayacak!

Collider'a konuşan Twisters filminin yazarı Mark L. Smith, yaklaşmakta olan Twister yan ürününün tamamen yeni bir hikaye üzerine kurulacağını doğruladı.

Twisters filminin yazarı Mark L. Smith, yeni bir röportajda yaptığı açıklamalarda yeni filmin ilk hikayeden tamamen farklı olacağını ve devam filmi olmayacağını açıklamıştı. Deadline'a konuşan yeni filmin başrolü Glen Powell, 2024'te sinemalarda vizyona girecek film hakkında daha fazla bilgi verdi ve Top Gun: Maverick filmindeki rol arkadaşı Tom Cruise'dan aldığı önemli tavsiyeleri aktardı.

Smith'in söylediklerine atıfta bulunan Powell, Twisters'ın kesinlikle bir yeniden başlatma olmadığını belirtti ve "İlk filmdeki hikayeyi yeniden yaratmaya çalışmıyoruz. Tamamen orijinal bir hikaye olacak." dedi. Powell ilk filmin hayranları için de kötü haberi açıkladı: "Orijinal filmdeki hiçbir karakter geri dönmüyor, bu yüzden gerçekten bir devam filmi değil" Ayrıca yeni filmin günümüzde kendi bağımsız hikayesine sahip yeni bir fırtına avcıları ekibiyle devam edeceğini de söyledi.

Powell, ayrıca Top Gun: Maverick filmindeki rol arkadaşı Tom Cruise'dan aldığı akıllıca bir tavsiyeyi de anlattı. Cruise'un kendisine "Belli bir boyut ve kapsamdaki filmler yapmak istiyorsanız, dünyanın her yerindeki herkesle bağlantı kurabilecek şeyleri bulmanız gerektiğini" söylediğini aktaran Powell, bu tavsiyeyi nasıl doğal afet temelli filme uyguladığını açıkladı: "İnsanlar ile hava koşulları arasındaki mücadele çok evrensel bir fikir - bu yıkıcı güçler karşısında ne kadar güçsüz olduğumuzu hepimiz biliyoruz"

Twisters, 19 Temmuz 2024'te sinemalarda!

Kübra Karasu