sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Şubat 2024

Yıldız Oyuncu Kadrolu "İyi Bir Aile Değiliz" Filminin Karakter Posterleri Yayınlandı!

Yapımı Olympos’a, yapımcılığı Mustafa Sönmez’e ait sezonun en ilginç ‘aile’ hikayesini anlatan "İyi Bir Aile Değiliz" filminin karakter posterleri izleyiciyle buluştu. 

Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş, Şinasi Yurtsever gibi sevilen isimlerin başrollerinde yer aldığı "İyi Bir Aile Değiliz" babalarının beklenmedik ölümüyle hayatının en tuhaf aile buluşmasına katlanmak zorunda kalan Murat ve akrabalarının başına gelenleri anlatıyor.Tüm sülale rahmetli babalarını köylerindeki aile mezarlığına defnetmek isterken Murat (Kaan Yıldırım) bu adetlerin eskide kaldığını, İstanbul’da bu işi organize edeceğini söyler ve arkası kesilmeyen olaylar silsilesi böylelikle başlamış olur. 



Ailenin esas oğlanı Murat, babasını kaybetmenin üzüntüsü içindeyken, bir de bu hengamede cenaze kaybolur. Artık Murat'ın gözünde tüm aile üyeleri şüpheli durumdadır. İlaçlarını içse aslında iyi çocuk olan ailenin kafası kırık kuzeni Hızır (Erkan Kolçak Köstendil), rahatsız edici şekilde yardım sever diğer kuzen Sinan (Sarp Apak), ailenin ayaklı gazetesi Çiçek (Derya Karadaş), işbirlikçi kapıcı (Şinasi Yurtsever) ve tüm diğer garip aile üyeleri, 24 saat süren bu hengamede Murat'ı giderek çileden çıkartırlar. Yayınlanan posterler de filmin birbirinden ilginç karakterlerine yeni bir bakış sunuyor.

"İyi Bir Aile Değiliz" 9 Şubat’ta sinemalarda.

Karakter Posterleri





Kübra Karasu