sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 11 Mart 2024

Yıldız Oyuncu Kadrolu "The Bikeriders"dan İlk Türkçe Alt Yazılı Fragman: Tom Hardy, Austin Butler...

Jeff Nichols'ın merakla beklenen motosiklet çetesi filmi "The Bikeriders"ın ilk fragmanı izleyiciyle buluştu. 

Disney'in filmin Aralık ayındaki çıkışından sadece haftalar önce projeyi rafa kaldırmasının ardından, Focus Features geçen yılın sonlarında bu yıldız dolu filmi devraldı. Şimdi ise merakla beklenen filmin ilk fragmanı izleyiciyle buluştu. Austin Butler, Tom Hardy ve Jodie Comer'ın başrolleri paylaştığı film, izleyicilere adrenalin dolu bir deneyim vaat ediyor.

Gazeteci Danny Lyon'ın dönüm noktası niteliğindeki fotoğraf kitabından ilham alarak hazırlanan "The Bikeriders", bir motorcu grubunun on yıl boyunca yerel dışlanmışlar için bir sığınak olmaktan çıkıp, uyuşturucu kaçakçılığı, fuhuş ve bar yakma gibi daha şiddetli, suç odaklı bir gruba dönüşümünü konu alıyor. Kathy (Jodie Comer), kısa süren bir evlilikten sonra eşi Benny'yi (Austin Butler) çetenin yıkıcı yeni yönünden uzaklaştırmaya ve onu şiddet eğilimlerinden vazgeçirmeye çalışırken hikayenin ortasında kalacak. Diğer tarafta ise çetenin lideri Johnny (Tom Hardy) bulunuyor; o ise Benny'ye hayatta motosiklet sürmekten alıkoyacak hiçbir şey olmadığını savunur. Fragman, Benny'nin çetenin yeni yönüyle mücadelesini ve eşi ile yakın arkadaşı arasında kaldığı sadakat kararını dramatik bir şekilde ortaya koyuyor.

Yıldız oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken filmde ayrıca "The Walking Dead" yıldızı Norman Reedus, Michael Shannon, Boyd Holbrook, Mike Faist, Damon Herriman, Toby Wallace, Emory Cohen, Beau Knapp, Karl Glusman ve Happy Anderson gibi isimler izleyiciyle buluşacak.

"The Bikeriders", 21 Haziran'da sinemalarda olacak. 

Fragman

Kübra Karasu