sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Ocak 2024

12 Ocak 2024 Cuma Günü Vizyona Giren 7 Yeni Film: Kolpaçino 4 4'lük, 3391 Kilometre...

Bugün sinemalarda 7 yeni film gösterime girdi.

1. Kolpaçino 4 4'lük

Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: A90 Pictures

Üç filmden oluşan ve Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı "Kolpaçino" film serisi, 7 yıllık aranın ardından dördüncü filmiyle beyaz perdede sinemaseverlerle buluşuyor. Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Kubilay Penbeklioğlu, Serkan Şengül gibi birbirinden ünlü isimlerin başrollerinde yer aldığı yeni filmde İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu, Mehmet Ali Erbil, Saba Tümer, Aşkım Kapışmak gibi yıldız isimler de izleyiciyle buluşacak.Serinin dördüncü filmi, Özgür'ün önceki hikayelerde kendisine kazık atan, dostum dediği kişilerle hesaplaşmasını izleyiciyle buluşturuyor.

2. 3391 Kilometre

Tür: Aşk/Dram
Dağıtım Şirketi: A90 Pictures

Beyza Alkoç'un çok satan romanı "3391 Kilometre"den uyarlanan ön satışta yılın rekortmen filmi, birbirlerinden çok uzakta olmalarına rağmen sevginin güçlü bağını hissedebilen iki gencin hikayesini izleyiciyle buluşturacak. Paris, İstanbul ve İzmir üçgeninde 8 haftada çekilen filmin başrollerini Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak paylaşıyor.

3. The Beekeeper (Arıcı: Ölüm Kovanı)

Tür: Aksiyon/Gerilim
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Aksiyon filmlerinin dünyaca ünlü ismi Jason Statham, Suicide Squad ve Fury gibi filmlere imza atan David Ayer’in yönetmenliğinde, intikam yemini etmiş biri olarak karşımıza çıkıyor. Eski bir ajan olan Adam Clay (Jason Statham), Mrs. Parker (Phylicia Rashad) ile bir dostluk kurar ve onunla bir aile gibi olur. Karşılığında, Mrs Parker'ın arazisindeki arılara bakarak toprakları restore etmesine yardımcı olur. İkilinin dostluğu, onun adına düzenlenen bir intikama sürüklediğinde daha da yıkıcı hale gelir. Değer verdiği insanların bir dolandırıcılık planına kurban gitmesi üzerine intikam almaya karar verir. Fakat dolandırıcıların bilmediği şey, Adam Clay’in eski bir “Beekeeper” ajanı olduğu ve amacına ulaşana kadar kimsenin onu durduramayacağıdır.

4. Narsistle Aşk (Just The Two of Us)

Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Valérie Donzelli’nin aile içi şiddet temalı dramı Just The Two Of Us (Narsistle Aşk), dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirdi. Filmin başrollerini Virginie Efira ve Melvil Poupaud paylaşıyor. Efira merakla beklenen filmde, hayallerinin erkeğine aşık olan ve hızla evliliğiyle ilişkiyi pekiştiren bir kadını canlandırıyor. Yeni evliliklerinin ardından uzak bir yere taşındıklarında, hayatı giderek bir kabusa dönüşecektir. Çünkü ideal eşi olarak düşündüğü kişinin zamanla karanlık yanlarıyla tanışacaktır.

5. Yaşam Koçu

Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Aşık olup bir türlü açılamadığı ve mecburi kankalık vasfıyla eşlik ettiği ünlü oyuncu Helin (Yağmur Tanrısevsin) ile yaşam koçları, enerjici ve falcıları dolaşan Cafer (Doğu Demirkol), bu tarz işleri tiye alıp dalga geçerken bir anda kendini ülkenin en popüler yaşam koçu olarak bulur. 

6. 3310'dan Tüm Birimlere

Tür: Polisiye/Dram
Dağıtım Şirketi: MC Film

Hakan Meriçliler, Hülya Diken, Ayhan Taş'ın başrollerini paylaştığı film, Diyarbakır'a atanan yeni emniyet müdürünün halkı önceliğine alan uygulamalarının kimi karanlık odaklar tarafından dikkat çekmesi sonucu yaşananları izleyiciyle buluşturacak.

7. Tay 2: Ebabil Takımı

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Film, annesi Şiraz'ın izinden giderek bir ulak atı olmayı hayal eden Tay'ın Kudüs'ten Mekke'ye uzanan hikayesini konu ediniyor.

Kübra Karasu