sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Şubat 2024

90'lara Damga Vuran "The Crow" Yeniden Çekiliyor: İlk Kareler Yayınlandı!

"The Crow"un yeni kareleri, Bill Skarsgård'ın Eric Draven rolüne ilk bakışını ortaya koyuyor.

Yeni "The Crow" filminin başrollerini Bill Skarsgård ve FKA Twigs paylaşıyor. Skarsgård, orijinal filmde Brandon Lee tarafından canlandırılan Eric Draven karakterinin yeni bir versiyonunu oynarken, FKA Twigs ise Eric'in nişanlısı Shelly Webster rolüyle karşımıza çıkıyor. Vanity Fair tarafından filmden ilk resmi görüntüler yayınlandı ve bu görüntüler Skarsgård ve FKA Twigs'in rollerindeki ilk bakışları ortaya koyuyor.

James O'Barr'ın çizgi roman serisinden esinlenen "The Crow", gotik rock müzisyeni Eric Draven'ın (Bill Skarsgård) nişanlısı Shelly (FKA Twigs) ile birlikte acımasızca öldürülmesinin ardından, gizemli bir karga yardımıyla ölümden dönerek intikamını almasını konu alıyor. Filmde Danny Huston kötü karakter olarak yer alıyor. Film, Rupert Sanders yönetmenliğinde, Zach Baylin ve Will Schneider'ın ortak senaryosu ile beyaz perdeye taşınıyor.

Yayınlanan karelerde Eric Draven karakterinin yenilenmiş görünümü dikkat çekiyor. Yönetmen, "The Crow"un bu versiyonunun görünümünün, orijinal çizgi roman tasvirinin ve 1994 yapımı Brandon Lee versiyonundan ziyade kendi hayatından daha fazla ilham aldığını belirtti:

"Bill'in rahatsız edici bir güzelliği var ve kaybıyla birlikte bu kontrol edemediği bir şeye dönüşüyor. Bu görünüm, 90'larda Londra'da squat rave'ler yaparken benimkiydi, Post Malone ve Lil Peep gibi modern etkilerle karıştırılmış. Umarım bugün 19 yaşındaki insanlar ona bakıp, 'Bu adam biziz' der."

"The Crow"un Türkiye vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Yeni Kareler



Kübra Karasu