sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Ocak 2024

Ahmet Kural Başrollü "Efsane"den Film Tadında Kamera Arkası Görüntüler!

Yapımcılığını Aytaç Ağdağ’ın yapımını Aytaç Medya ve Zirve Yapım'ın üstlendiği, senaryo ve yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in oturduğu ‘Efsane’ filminin merakla beklenen kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, komedi filmlerinde pek kullanılmayan teknolojiler, efektler ve uygulamalar büyük beğeni aldı. Yönetmen Selçuk Aydemir ve başrol oyuncusu Ahmet Kural’ın yorumladığı ve sahnelerle ilgili bilgi verdiği kamera arkası görüntülerini izleyenler, yorumlarda film için sabırsızlandıklarını dile getirdiler.


 
Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Serdar Gökhan, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz, Elif Ongan, Cemile Canyurt, Rojhat Özsoy, Tuana Tezsay, Devrim Saltoğlu, Ferhan Vural, Burcu Gönder gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Efsane filminin kamera arkası görüntüleri sosyal medyada kısa sürede binlerce izleme aldı. 30 dakikalık Hollywood tadında hazırlanan ve kurgulanan görüntüler filmden ipuçları verirken, izleyenleri de heyecanlandırdı. 7 bin yıllık yoğurdun sırrını eğlenceli bir dille anlatan Efsane filminin çekimleri Çorum Kargı’da yapıldı.

Efsane filmi 2 Şubat'ta sinemalarda!

Kamera Arkası

Kübra Karasu