sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Mart 2022

Alexander Skarsgård Başrollü "The Northman" Afişi Filmin Yıldızlarını Sergiliyor: Nicole Kidman, Ethan Hawke, Anya Taylor-Joy...

Focus Features, Alexander Skarsgård'ın kana susamış bir Viking olarak karşımıza çıkacağı The Northman için yeni bir afiş yayınladı.

Robbert Eggers'ın intikam hikayesi The Northman'in yeni afişi, yaklaşmakta olan filmin yıldızlarla dolu kadrosunu gözler önüne sererken Alexander Skarsgård'ı gömleksiz ve kanlar içinde karşımıza çıkarıyor.

Yeni afişte Nicole Kidman (Big Little Lies), Ethan Hawke (Tesla), Claes Bang (The Square), Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit), Willem Dafoe (Spider-Man: Eve Dönüş Yok) ve Björk'ü görüyoruz. Tüm karakterlerin üstünde ise intikam isteği gözlerine yansıyan Skarsgård yer alıyor.



Aynı zamanda ana kadronun altında da Skarsgård'ı, deniz kenarındaki bir kayanın üzerinde, kendisine doğru yelken açan bir düşman teknesi filosuyla yüzleşmeye hazır olarak görüyoruz. Yeni posterde tüm karakterlerin gerçek bir Viking macerasından çıkan kıyafetleri yönetmenin tarihe nasıl odaklandığını da gösteriyor.

Eggers'ın İzlandalı şair ve romancı Sjón ile birlikte yazdığı senaryodan yönettiği The Northman, yönetmenin kariyerindeki en iddialı projelerden biri. Başrol Skarsgård çekimleri, "Filmde 40 dublör ve at, artı 200 figüran ile etkili ve uzun dövüş sahneleri var. Hepsini tek bir seferde çekmek, dört dakikalık çekimi biranda yapmanız anlamına geliyor. Eğer arka planda çok arkalardaki bir at yanlış görünürse o zaman tüm sahneyi yeniden çekmemiz gerekir." sözleriyle açıklamışyı.

Film ayrıca Big Little Lies'da bir çifti oynayan Skarsgård ve Kidman'ı da yeniden bir araya getirecek. The Northman ayrıca Björk'ün 2000'deki Dancer in the Dark'tan bu yana ilk filmi olacak. Filmin yıldızlarla dolu kadrosunda ayrıca Murray McArthur (Game of Thrones) ve Ralph Ineson (Chernobyl) da yer alıyor.

The Northman 22 Nisan'da sinemalarda. 

Kübra Karasu