sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 11 Eylül 2023

"Aquaman and the Lost Kingdom"ın Teaser'ı Yayınlandı: Fragman 4 Gün Sonra!

Son yılların sürpriz hiti Aquaman, DC'nin daha az popüler kahramanlarından biri olmasına rağmen büyük bir başarıya imza atmıştı. Justice League'in ardından vizyona giren film, 1.148 milyar dolarlık gişe geliriyle DC tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Bu büyük başarının ardından Aquaman ve Kayıp Krallık adlı devam filminin yapılacağı hemen duyuruldu. Fakat film bazı pandemi ve post prodüksiyon sorunları nedeniyle birkaç kez ertelenen film bu yılın sonlarında sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Merakla beklenen filmin ilk teaser fragmanı da izleyiciyle bugün buluştu.

Devam filminde Arthur Curry rolündeki Momoa'ya, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman ve Temeura Morrison gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yayınlanan ilk teaser'ı kısa olmasına rağmen eğlenceli ve heyecanlı anları izleyiciyle buluşturuyor. Filmin fragmanı ise 4 gün sonra izleyiciyle buluşacak.

İlk film, Arthur Curry'nin Atlantis'in gerçek hükümdarı olma kaderini kabullenmesi ve yüzey dünyasına savaş ilan eden kardeşi Orm'u (Wilson) durdurma görevini ele alıyordu. Warner Bros. ve DC, yeni filmin özetini şöyle açıkladı:

Black Manta, Aquaman'i ilk seferde yenemedikten sonra, babasının ölümünü öc almak için Aquaman'i bir kez karşısına almaya kararlıdır. Bu kez Black Manta, eski bir kötücül gücü serbest bırakan mitik Kara Üçgen'in gücüyle daha da güçlenir. Onu yenmek için Aquaman, eski Atlantis Kralı olan hükümlü kardeşi Orm'a döner ve muhtemel bir ittifak kurar. Birlikte, krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönülemez bir yıkımdan kurtarmak için farklarını bir kenara koymalıdırlar.

Yeni filmde Patrick Wilson, Aquaman'in kardeşi ve düşmanı Orm; Amber Heard, Atlantis Kraliçesi Mera; Yahya Abdul-Mateen II, babasının ölümünü öc alarak Aquaman ve Atlantis'i yok etmeye kararlı Black Manta ve Nicole Kidman da Atlanna olarak izleyiciyle buluşacak.

Aquaman ve Kayıp Krallık 20 Aralık'ta sadece sinemalarda gösterime girecek.

Teaser Fragman

Kübra Karasu